Карлос КонтрераФейсбук Решенията какво, как, кога да се случва не се

...
Карлос КонтрераФейсбук Решенията какво, как, кога да се случва не се
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Прокопиев и кръгът Капитал управляват Столична община!

Карлос Контрера

Facebook

 

Решенията какво, по какъв начин, по кое време да се случва не се вземат в кабинета на Терзиев, а в офисите на Иво Прокопиев. Същият съумя да назначи собствен съучастник за секретар на Столична община - госпожа Адриана Попова.Тя е съучастник с Прокопиев в комерсиалното сдружение " А Дейта Про ". След известна рокада същата госпожа Попова се оказа секретар на Столична община, а заместник-кметовете й козируват. Кой командва на Московска 33 - Терзиев или Прокопиев през съдружничката си?

И в този момент какво се оказва, че Промяната в София е вкарване на олигархията в ръководството на столицата публично през парадния вход! Няма що - кръгът " Капитал " ръководи София. Разбира се, " положителните медии " на " честните и почтените " нямат нищо срещу - щом е от техните може. Двойни стандарти, двуличие, тъкмо в стил  Христо Иванов - " Нито глас за Пеевски ", а сетне ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Честито на софиянци. 

Необяснимо за мен е по какъв начин Адриана Попова е била назначена за секретар на Столична община безусловно от нищото. Говори се за конкурс, небрежно извършен, апокрифно извършен, т.е. изработен за Попова. Ама има ли изобщо подобен? В него не знам да са взели участие общински съветници. Обаче очевидно е " сполучлив ", тъй като верният човек се оказва на вярното място като резултат. Прозрачност? Това ли ви е Промяната?

Да подсещам ли, че секретарят на една община е директно виновен за изборите? 

Помня по какъв начин и Спаси София, и Демократична България говореха, че тези нагласени състезания за висши държавни длъжности ще бъдат като процедура забравени. Дали? Кой и по какъв начин кадрува в Столична община? Има и други " специалисти ", попаднали във основни дирекции без състезания. Прозрачно, почтено и честно!

Така че не се сърдете (много) на кмета Терзиев. Олигархията му назначи опекун, консилиери един тип, да ръководи вместо него. Говори се интензивно, че същата госпожа Попова е в основата арх. Любо Георгиев да се скара с Терзиев. Говори се, че без нейно единодушие предопределение е невероятно. Сивият кардинал на Промяната в София е съдружник на Прокопиев и " Капитал ". Казвам го, с цел да знаете кой ви ръководи и за какво се случват или не се случват някои неща в София.

Искахте смяна, получавате олигархията в цялата и розово-лилава хубост. Честито!

 

Епицентър. бг напомня: 

Само три месеца след изборите Васил Терзиев стартира да губи хора към себе си. Арх. Любо Георгиев разгласи, че напуща поста си в общината като консултант на Васил Терзиев поради това, че няма опция да свърши работата и измененията, които е желал.

Според чудесно осведомени обаче повода е напълно друга. Пред свои близки арх. Георгиев е споделил, че напуща поради „ деструктивната роля “ на Адриана Попова, която той дефинира като кметът в сянка.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР